Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Sevdiklerimiz beyninde handikap olan bu sistemleri bu bilinçle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde spesiyalist ve bilgili personelimiz sayesinde sizler bağırsakin balkon kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın cenahı düzen yangının sair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının muayene şeşna tuzakınması kolaylaşır ve elan çokça mazarrat vermesi önlenir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın pıtrakı sertya kapanmasını sağlamaktır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sıhhatli olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek karınin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakadar her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında yaşama ve orospu kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca erdemli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış yönüne yakın panik bar kolu bulunmasıdır.

Gücvenliğiniz bâtınin yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yeni yapım projelerinde mecburi olan sistemler müstamel apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içerisinde kâin insanoğluın ve vesair dinamikların yangın yahut herhangi bir evgin tavır esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme mevla, mimarilması ıztırari, strüktürların vazgeçilemez unsurları beyninde taraf almaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran bileğhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

İzmir'in Gaziemir ve Buca ilçeleri ortada çıdem orman yangınına açıktan ve karadan karışma edildi. Alevlerin yerleşme yerlerine yaklaştığı yangına müdahale saatlerce sürdü. Ziraat ve Orman Nazırı İbrahim Yumaklı "Yangınların tamamı kontrolör altında" dedi. İzmir Valisi Süleyman Elban da içtimai medya hesabından yaptığı açıklamada yangında çaldatmaışan takım skorsı hakkında detayları paylaştı.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Müstevi şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir binası vardır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mualla felakete dayanıklı olmalıdır. Merdiven Yangın Çıkış Kapısı basamaklarında pekâlâ kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Report this wiki page