Yangın Kapısı Fiyatları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlük şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir yapısı vardır.

Esrar sızdırmaz özelliğine ehil olmalarından dolayı yangın anında insanoğluın dumandan zehirlenmelerini kırıcı evgin çıkış kapısı olarak  malum yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı keşik otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı olabilir.

Bir hamle ile çıkış sağlayıcı CE Sertifikalı ürkü barlı kapılar kılgın kullanımları yüz tercih edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın bapsı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten zait sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seçme olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın kapısı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede degajeleyerek esrar sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında kötü zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş evet. 

Yegâne kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması olasılı yangın ve benzeri acil durumlarda önlem almak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Gereç: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut Yangın Kapısı ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Umumiyetle mühür yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın Kapısı Fiyatları Yangın kapısının montajı, uzman bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Bapsı baş amacı insanların ziyan kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kullanma amacı: Muhteşem kırmızıışveriş merkezleri veya stat gibi kargaşa alanlarda evgin çıkış kapısı nüshası elan bir tomar ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen konstrüksiyonda yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık allıkıyoruz.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması kuruluşlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine yangın kapısı de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page